Lahteen uusi pesäpallostadion
Julkaistu: 01.04.2022 08.30

Lahteen uusi pesäpallostadion

Lahdessa pesäpalloilijoiden ahdinko on päättymässä, kun Lahden Mailaveikot ja Kartanon kylpylähanke yhdistävät voimansa rakentaakseen uuden pesäpallostadionin. Lahden uusi pesäpallostadion rakennetaan kylpylän yläpuolelle lasikannen päälle, jolloin pesäpallo-ottelun seuraaminen onnistuu myös kylpylän altaan puolelta. Toteutus on aivan uutta urheilustadionin suunnittelussa.

Pääsuunnittelusta vastaa Hupipallo Oy yhteistyössä Lahden Mailaveikkojen kanssa. Suunnittelun keskeisiä teemoja ovat muunneltavuus ja kiertotalous. Kylpylän hukkalämmöllä voidaan pitää pesäpallokenttä sulana ympäri vuoden. Hukkalämmön hyödyntäminen sopii erinomaisesti Lahden ympäristöimagoon.

Lahdessa toteutettava uuden ajan pesäpallostadion on herättänyt kiinnostusta myös amerikkalaisessa baseball MLB-liigassa. Liigan pelaajat ovat myös kiinnostuneet Lahdesta matkailukohteena ja heitä viehättää ajatus lihamukista. MLB-liigan kanssa on pidetty alustavia neuvotteluja yhden baseballottelun järjestämisestä Lahdessa kesällä 2024.

Kisapuiston nykyiselle pesäpallokentälle rakennetaan baseball lyöntihäkit kaupunkilaisten käyttöön. Lisäksi kentälle rakennetaan pesäpallojunioreille kentät helpottamaan junioriharrastajien kenttäpulaa.

Uuden pesäpallokentän tiimoilta pidetään tiedotustilaisuus perjantaina 1.4. klo pm. 1.04 Kisapuiston pesäpallokuuluttamokopilla. Kaikki Päijät-Hämeen medioiden edustajat ovat tervetulleita.

Lisätiedot: www.lahdenmailaveikot.fi Meidät löydät myös Facebookista ja Instagramista

LMV viestintä

#lahdenmailaveikot #lahti #pesis100 #lahtionpesäpallokaupunki #pesiskesä2022 #pesisonparastapaikanpäällä #aprillipäivä #syösilliäjajuokuravettä

Lahden Mailaveikot ry.

Lahden Mailaveikot ry. / Tilisys Oy
Ratavartijankatu 11
15170 Lahti


toimisto(at)lahdenmailaveikot.fi


y-tunnus 0149689-6


PESÄPALLON ERIKOISSEURA JO VUODESTA 1929. 

BASEBALLIA JA KRIKETTIÄ MYÖS.