LMV E-tytöt 2023 (synt. 2011-2012)


ylärivi: Pinja, Sanni, Lyyli, Alma, Inka ja Salla-valkku sekä alarivi: Martta, Saana, Enni, Milja ja Tiia Käy tutustumassa tyttöihin tarkemmin pelaajakorteilla!



Kaudella 2023 pelaamme itäisen alueen pelisarjaa, jossa vastassamme on joukkueita Kuusankoskelta, Haminasta, Imatralta, Lappeenrannasta ja Jyväskylästä. Aluesarjan lisäksi pääsemme kamppailemaan kansallispelissämme myös Hyvinkään alueleirillä sekä Kankaanpään valtakunnallisella Tenavaleirillä, joihin tulee joukkueita koko maasta.

Tällä hetkellä joukkueessamme on ikäluokan pelaajia 10, mutta onneksi olemme saaneet muutaman vahvistuksen alemmasta ja ylemmästä ikäluokasta. Osa tytöistä on pelannut jo useamman vuoden ja mukana on myös runsaasti pelaajia, jotka ovat aloittaneet pesäpallon harrastamisen vasta äskettäin.

Otamme mielellämme uusia pelaajia mukaan koko kauden ajan eli kaikki lajista mahdollisesti kiinnostuneet 2011 ja 2012 syntyneet tytöt tervetuloa hienon lajin pariin. Lähtötasovaatimuksia ei ole ja tutustumiskerroilla et välttämättä vielä tarvitse omia pesisvarusteita mukaan. Lisätietoja joukkueenjohtajalta: e-tytot(a)lahdenmailaveikot.fi, O5O-51149O7 ja ilmoittautuminen.


Harjoitukset

Harjoitusaikataulumme kesällä:

  • Ke 17.00-18.30, Salpakankaan koulun kenttä
  • To 19.00-20.30, Jalkarannan monitoimitalo Jalon kenttä
  • Su 17.00-18.30, Ristkarin kenttä

Harjoittelussa tavoitteenamme on kehittää monipuolisesti laji- ja pelitaitoja, liikkuvuutta, koordinaatiota ja juoksutekniikkaa. Valmentajamme pitävät myös huolen siitä, että levon, ravinnon ja lihashuollon tärkeys ei pääse tytöiltä unohtumaan. Tärkeintä on, että harjoituksiin on mukava tulla ja joukkuehenki on hyvä.

Valmennuksessa noudatamme Lahden Mailaveikkojen arvoja ja seuran pelisääntöjä monipuolisen liikunnallisen elämäntavan edistämisessä.



Lahden Mailaveikot ry.

Lahden Mailaveikot ry. / Tilisys Oy
Ratavartijankatu 11
15170 Lahti


toimisto(at)lahdenmailaveikot.fi


y-tunnus 0149689-6


PESÄPALLON ERIKOISSEURA JO VUODESTA 1929. 

BASEBALLIA JA KRIKETTIÄ MYÖS.